sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Työssäoppimassa

Aloitin työssäoppimisjakson viikolla 9 Turun Eurokankaassa. Jakso kestää pääsiäiseen saakka, joten vielä ehtii tulla moikkailemaan!!

Eurokangas viettää 70-vuotis juhlavuottaan ja Suomessa on jo 32 Eurokangasmyymälää. Yrityksen liikevaihto on yli 30 miljoonaa euroa ja henkilökuntaakin on yli 400.

Eurokankaan Turun myymälän valikoimiin kuuluu monenlaisten tarvikkeiden lisäksi yli v i i s i t u h a t t a kangasta, joten haastetta ainakin riittää..

Kykyni joutuvat päivittäin koetukselle ja joka päivä opin jotain uutta. Mikä olisi hyvä kangas kynähameeseen, entä mikä sopisi vauvanpeiton vuoriksi? Mistä päin voisin löytää pöytähuopaa tai sattuuko teillä olemaan paneeliverhoon lasikuitupuikkoa?

Mikä kangas sopisi keittiöpyyhkeiksi entä taulukehikkoon pingotettavaksi? Onko teillä puuvillapohjaista kovikekangasta? Mikä olisi hyvä kangas videokuvan taustaksi? Paljonko tarvitsen kangasta kaprihousuja varten? Entä jos haluan tehdä tästä trikoosta s- ja l- kokoiset t-paidat? 

Haastavien kysymysten hyvä puoli on se, että joka päivä tuntee olonsa voittajaksi! 

Väriterapiaa...


Ihania kankaita...

Myymisen ja leikkaamisen lisäksi työnkuvaani kuuluu tietysti myös tuotteiden esillepano ja somistaminen..

"Mustavalkoinen-pöytä" ennen.....ja jälkeen

-Hanna-Kaisa-

3 kommenttia:

 1. Siäl sää sit olet :) Mä voisin ostaa sen tyhjäks, jos en olisi köyhä opiskelija..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siäl mää ole.. Misä sää oles? Aivan mahtava työpaikka, parempi kuin karkkikauppa!! (Tai et ei ainakaan lihota niin paljon.. ;) )

   Poista
 2. Mää olen Divaanis siin Vähätorin laidal. Mamin naapuris. :)

  VastaaPoista