tiistai 26. elokuuta 2014

Printtisuunnittelua

Omien kuosien suunnittelu jatkuu ja piakkoin olisi tarkoitus päästä jo valmistamaan seulaa jotta päästään painamaan kankaita ja valmistamaan tuotteita. Kivaa!

Suunnittelu on hauskaa, mutta valitseminen on minulle aina vaan yhtä hankalaa.

 Minulla on muutamia suosikkikuoseja kuten Puu, Kukkakuvio, Linnut ja Kenno.

Näitä kokeilin sitten tehdä erilaisilla välineillä ja tekniikoilla, kuten liidulla, hiilellä, tussilla, peiteväreillä ja erilaisilla viivoilla. Kaikki kuosit eivät sovellu seulatyöskentelyyn, koska yksityiskohdat ovat niin pieniä, mutta niitä voin sitten kokeilla tulostaa tekstiilitulostimella.

"Kenno" on hauska graafinen palkki jota voi toistaa ja pyöritellä erilaisissa rytmeissä.
Tämän säästän myöhempää käyttöä varten.

"Kukkakuvio" on myöskin hauska elementti jolla voi leikitellä ja josta voi muodostaa erilaisia kuvioita ja asetelmia. Tekstuurivaihtoehtojakin on useita; ylinnä viivoitettu, keskellä liitupiirros ja alhaalla tasainen tussinjälki."Linnut" on romanttisen rauhallinen ja yksinkertaisuudessaan kaunis printti, joka sopii moneen erilaiseen sisustustekstiiliin ja monenlaisille ihmisille.

Peiteväreillä maalattu "Pioni" sopii myös seulapainoon ja siveltimen jälki tuo kuvioon eloisuutta.


"Puu"-kuosi  taitaa mennä tekstiilitulostimeen, jotta pintaan saadaan eloisuutta erilaisilla väreillä,
tai viivoilla.
Liitupiirros on pienenä ihan hauska, mutta menee suurena suttuiseksi.Niin. Onneksi huomenna on ompelupäivä, niin saa vielä vähän aikaa miettiä minkä valitsen.

-Hanna-Kaisa-

2 kommenttia:

  1. Jossain puutarhaintoilun lomassa olen ihastuntu noihin pioneihin ja toi peiteväri pioni uppoo! Voisin ottaa sen vaikka missä sisustustekstiilissä ja aika hyvin näkisin sen myös mekossa, takissa, laukussa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos positiivisesta palautteesta ja hienoa että kommentoit! On aina mukava kuulla mitä ihmiset ajattelevat töistäni. Täytyy laittaa vinkki korvantaakse, jospa saisin vaikka teille ilmestymään peiteväri-pionia tekstiileissä... ;)

    VastaaPoista